Inzending Poëzie Concours (Het vrije woord) Universiteit Utrecht

Door StrongArmLance op woensdag 13 april 2016 02:13 - Reacties (6)
Categorie: Gedichtjes van twee zinnen, Views: 1.632

Het *** woord,

Wat hier stond is gecensureerd,
Wat niet weet wat niet deert.

Volgende: Ik ben van nature incoherent 04-'16 Ik ben van nature incoherent

Reacties


Door Tweakers user StrongArmLance, woensdag 13 april 2016 02:17

Kader: De UU heeft voor het 380-jarige bestaan een concours georganiseerd, voor poëzie, over het belang van het vrije woord en dan vooral het in het geding raken ervan ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Geen stijl restricties, zelfs een pagina's lange epos zou worden geaccepteerd. Ik dacht, ik gooi het over een andere boeg. Ik hoop dat het niet een al te misleidende titel was.

Aangezien ik hier al lang niets had gepost, vond ik het wel eens tijd worden en ik hoop dat dit het begin is van meer onnodige gedichtjes die ik hier kan posten, zonder jullie tot last te zijn met zaken die niet eens aan het technische grenzen en misschien af en toe zelfs wat behulpzame feedback kan krijgen.

[Reactie gewijzigd op woensdag 13 april 2016 02:56]


Door Tweakers user ImaPseudonym, woensdag 13 april 2016 08:35

Leuk gedaan. Die twee zinnetjes laten me toch aanzienlijk langer over censuur nadenken dan het kostte om ze te lezen. Die laatste zin vangt wat mij betreft prachtig het concept van censuur.

Succes met je inzending!

Door Tweakers user Xghost, woensdag 13 april 2016 12:20

Geinig stukkie!

Door Tweakers user Silent7, woensdag 13 april 2016 20:19

OOh nice!
als dit geen kans maakt dan stelt dat concours weinig voor!

Door General_Snuss, woensdag 13 april 2016 21:20

Leuk!

Negeren of censureren,
de tijd zal het leren.

Door Tweakers user StrongArmLance, vrijdag 15 april 2016 15:05

ImaPseudonym schreef op woensdag 13 april 2016 @ 08:35:
Leuk gedaan. Die twee zinnetjes laten me toch aanzienlijk langer over censuur nadenken dan het kostte om ze te lezen. Die laatste zin vangt wat mij betreft prachtig het concept van censuur.

Succes met je inzending!
Dankjewel! Dat is waar ik voor ging. (:

Reageren is niet meer mogelijk